Het motto van JCI is 'learning by doing' en hoe kun je dat nu beter doen dan gave projecten met elkaar neer te zetten. Bij JCI Eindhoven hebben we een traditie opgebouwd in het opzetten en groot maken van gave projecten. Een greep uit onze belangrijkste projecten kun je hier vinden.

JCI Nationale Conventie 2019


JCI Eindhoven bestaat in 2019 50 jaar en de BOV bestaat 25 jaar, reden voor een feestje. JCI Eindhoven stelt zich kandidaat voor de organisatie van de Nationale Conventie 2019 (NC) . Om samen met de leden van JCI Nederland, onze lokale partners, leden en oud-leden dit te vieren. 
Read more

World Cleanup Day 15 september 2018


Doe je ook mee?

Op 15 september slaan JCI Eindhoven en de gemeente Eindhoven de handen ineen om tijdens de World Cleanup Day de stad een stukje schoner te maken. 

Read more

Beste Ondernemers Visie

De Beste Ondernemers Visie wordt jaarlijks uitgereikt in het parktheater te Eindhoven.  Sinds 1993 reikt JCI Eindhoven de BOV-Trofee uit aan de ondernemer uit de regio Eindhoven die beschikt over de Beste Ondernemers Visie. De uitreiking van de BOV-Trofee is uitgegroeid tot hét netwerkevenement in de regio.

Rondom de uitreiking is een inspirerend en aansprekend programma met goede sprekers en leuke intermezzo’s. De genomineerden zullen door de dagvoorzitter aan de tand gevoeld worden over hun visie en krijgen het podium om te vertellen waarom zij de beste ondernemersvisie hebben en de Trofee verdienen. De prijs wordt uitgereikt door de vakjury met als voorzitter Tiny Sanders.

Voor meer informatie over de BOV. Zie www.boveindhoven.nl


ASML Young Makers Award

Sinds 2012 wordt de ASML Young Makers Award (voorheen Young Talent Award) georganiseerd door JCI in samenwerking met ASML. Het doel van deze award is om startups in de maakindustrie te ondersteunen en een podium te bieden om hun doelen te realiseren. Het netwerk van de BOV bestaat uit meer dan 450 ondernemers (de meeste in de high tech Brainport regio).

Van een klein event in een meeting-ruimte van het Sandton hotel, met als prijs de eeuwige roem. Is de ASML Young Makers award uitgegroeid tot een evenement met een gedegen jury (o.l.v. Sikko Wittermans (Vice President by ASML)) en een prijzenpot ter waarde van 20.000 euro.

Voor meer informatie over de ASML Young Makers Award, verwijzen we je graag door naar deze website.