JCI is gebaseerd op vier pijlers: Business, Community, Internationaal en Trainingen. Op elk van die gebieden kunnen leden zich ontwikkelen.

JCI Nederland, voorheen Junior Kamer, is een netwerk voor ondernemende mensen tot 40 jaar. JCI is een netwerkorganisatie voor persoonlijke ontwikkeling voor ondernemende mensen.

Ook kun je leren business te doen en een netwerk op te bouwen of projecten op te zetten voor goede doelen. Het bezoeken en organiseren van internationale congressen is een andere manier om je te ontwikkelen. Je kan trainingen volgen of een opleiding te volgen om zelf trainer te worden om vervolgens binnen JCI trainingen te gaan geven. De mogelijkheden zijn groot.

De overkoepelende factor is 'fun', want het blijft een vrijetijdsbesteding en dat moet natuurlijk wel leuk blijven! JCI is een internationale organisatie met meer dan 200.000 leden in 110 landen. Over heel Nederland verspreid zijn er 100 kamers met in totaal 2.500 leden. De organisatie is niet politiek gebonden.

De missie van JCI is ‘Create better leaders to create better societies', door ons vrij vertaald in persoonlijke ontwikkeling met als gevolg een positieve verandering in de maatschappij. Zie ook www.jci.nl

Team (Inter)nationaal

Team Nationaal / Internationaal is er nationaal vooral op gericht om de aansluiting met JCI Nederland en met andere andere kamers aan te gaan, te behouden en te versterken.

Read more

Team Leden

Binnen JCI Eindhoven heeft Team leden de taak om nieuwe aspiranten te verwelkomen en hen wegwijs te maken binnen de Kamer. Daarnaast zorg Team leden voor de binding in de kamer door het organiseren van (informele) borrels voor de leden.

Read more

Team Business

Het team Business organiseert zakelijke evenementen. Het bekendste evenement is de Beste Ondernemers Visie.

BOV logo


Read more

Team Maatschappelijk & Sociaal

Het team Maatschappelijk & Sociaal is verantwoordelijk voor een belangrijk gedeelte van de activiteitenkalender buiten de ledenvergaderingen om.

Read more